Передсвяткові ранкові ефіри на UA: ВІННИЦЯ — імбирне печиво, Святий Миколай і новорічні поради майстрів

Передсвяткові ранкові ефіри на UA: ВІННИЦЯ — імбирне печиво, Святий Миколай і новорічні поради майстрів

16 гру. 2019

У ранковій програмі на телеканалі UA:ВІННИЦЯ журналісти розказують про підготовку до новорічно-різдвяних свят. Регіональні команди ранківців Суспільного міняються сюжетами щоб поділитись локальними історіями і традиціями святкувань з усією країною.

Щоб самим налаштуватись на новорічний настрій і додати глядачам відчуття наближення свята, команда ранкової програми Суспільного Вінниччини вже другий тиждень поспіль запрошує у студію гостей, які діляться своїми секретами підготовки до Різдва і Нового Року.
«Передноворічний настрій панує у програмі «Новий день», - каже керівниця ранкового проєкту Ольга Камінська. - Ми запрошуємо майстрів, які не лише розповідають про виготовлення прикрас для оселі та новорічної ялинки, а й демонструють в ефірі процес створення виробів. Уже плели різдвяний віночок, розписували «петриківкою» прикраси для ялинки, робили солом’яні сніжинки й павучки. Також наша колега Ольга Ціпсанова провела кулінарний майстер-клас».

18 грудня — День «СпеЧи печиво», в ефірі «Нового дня» глядачі матимуть можливість заглянути на кухню ведучої Ольги Ціпсанової. Вона разом зі своїми дітьми спекла імбирне печиво і поділиться рецептом з глядачами.

«Ми не шукали найскладнішого і найпопулярнішого рецепта, не ставили собі за мету наше печиво зробити витвором мистецтва, ми просто пекли разом. Насолоджувались хвилинами спільної творчості й спілкування: трохи шкодили, трохи хвилювались. А печиво вийшло смачне, всім сподобалось», - розповідає Ольга Ціпсанова.

19 грудня у студію ранкової програми Суспільного Вінниччини запросили Олександра Гончарука, актора Вінницького академічного театру ляльок. Він розповість про Святого Миколая, святкування у Вінниці, поділиться історіями новорічно-різдвяної роботи.

Щоб більше дізнатись про новорічно-різдв’яні свята на Вінниччині стежте за рубриками “Нового дня”.

Нагадаємо, ранкова програма на телеканалі UA: ВІННИЦЯ починається о 7:00, нас також можна дивитись наживо на сайті філії, а записані програми і рубрики доступні на сторінках Суспільного Вінниччини у фейсбуці та ютубі.