UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер фестивалю «Від Щедрика до Carol of the Bells»

UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер фестивалю «Від Щедрика до Carol of the Bells»

6 лис. 2019

16 листопада відбудеться перший фестиваль мистецтв «Від Щедрика до Carol of the Bells» у Тульчині в межах ініціативи «Малі міста — великі враження». UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер події.

«Участь у таких проєктах активізує владу й громаду, — зазначила заступниця міського голови Тульчина Алла Поваляєва в програмі «Діалоги» на UA: ВІННИЦЯ, — змінює ставлення людей. Звертаючись до автентики, ми прагнемо об’єднати українців».

Для відвідувачів працюватиме оновлений Музей-квартира Миколи Леонтовича з діджиталізованою експозицією. На фестивалі виступлять українські хорові капели, покажуть фаєр-шоу і пісочну анімацію. На заході також буде фудкорт-зона.

Крім того, цього дня в місті зберуться дослідники творчості Миколи Леонтовича й проведуть науково-практичну конференцію.

Нагадаємо, проєкт «Малі міста — великі враження» вже вдруге проводять Міністерство культури України та Український центр культурних досліджень за підтримки Українського культурного фонду. Його ідея належить ГО «Інститут культурної політики». Програма має на меті підтримати населені пункти із чисельністю до 50 тисяч осіб.