На UA: ВІННИЦЯ повертається передача «Пліч-о-пліч»

На UA: ВІННИЦЯ повертається передача «Пліч-о-пліч»

16 вер. 2019

16 вересня о 19:50 стартує новий сезон програми «Пліч-о-пліч» на Суспільному Вінниччини. У випусках ітиметься про успішні проєкти місцевих громад у різних куточках України.

Коли активні небайдужі люди об`єднуються навколо спільної мети, вони можуть дуже багато. Відремонтовані фасади, нові вікна в садочках та школах, спортивні й дитячі майданчики та багато інших проєктів уже реалізовано в містах і селищах по всій країні. Серед героїв передачі, наприклад, є і переможці конкурсу «Кращі практики-2018» з міста Тростянець. Вони створили муніципальну варту «СІЧ», котра допомагає правоохоронцям зробити місто безпечним. Ці історії – приклад, що надихає, та готова інструкція для тих, хто також прагне змінити життя своєї громади.

Аби на власні очі побачити всі історії успіхів, які стали можливі завдяки децентралізації, – стежте за новими випусками програми «Пліч-о-пліч» в ефірі UA: ВІННИЦЯ

Якщо ж ви бажаєте взяти участь у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування – 2019» і стати його переможцем, – надсилайте заявки до 4 жовтня 2019. Докладніше про «Кращі практики місцевого самоврядування» 2019 року дивіться тут.

Програма «Пліч-о-пліч» створена за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» у співпраці з Міністерством регіонального розвитку України.

Нагадаємо, минулі сезони програми виходили на UA: ПЕРШОМУ та всіх регіональних каналах Суспільного. Перший сезон з 4 випусків виходив упродовж січня 2018 року. Другий сезон з 8 випусків виходив з 19 вересня по 23 жовтня. Всі випуски можна переглянути в архіві на сайті UA: ПЕРШОГО.