Суспільне Вінниччини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

Суспільне Вінниччини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

19 лип. 2019

21 липня в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори. Кореспонденти та ведучі UA: ВІННИЦЯ працюватимуть на дільницях та у студії, щоб інформувати краян про перебіг волевиявлення в області.

 

У неділю, впродовж дня в ефір вийдуть 3 випуски новин13:30, 17:00, 19:00) на телеканалі UA: ВІННИЦЯ та 2 випуски радіоновин12:10 та 17:10) на UA: Українське радіо Вінниця.

Оперативне інформування про голосування, надзвичайні події чи порушення виборчого законодавства на дільницях області відбуватиметься на офіційній сторінці UA: ВІННИЦЯ у фейсбук.

О 19:20 на телеканалі UA:ВІННИЦЯ вийде спецвипуск «Теми дня». Ведучий Олександр Василишин і голова Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" Владислав Телень проаналізують перебіг волевиявлення на Вінниччині.

Онлайн трансляція програм Суспільного Вінниччини доступна на сайті UA: ВІННИЦЯ.

Нагадаємо, щоб допомогти виборцям зробити усвідомлений вибір, команда Суспільного створила політичний проєкт «Виборчий округ: Співбесіда». У ефірах на UA: ВІННИЦЯ брали участь кандидати у народні депутати України, що балотуються у 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 одномандатних виборчих округах області.