Колектив Суспільне Вінниця зустрівся з представниками ДСНС

Колектив Суспільне Вінниця зустрівся з представниками ДСНС

24 тра. 2023

Про протипожежні формування та підвищення рівня пожежної безпеки йшлося на зустрічі інженерно-технічного підрозділу Суспільне Вінниця та представників Вінницького районного управління ГУ ДСНС України.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

«Протипожежна безпека є важливою частиною для будь-якого підприємства. Ми системно працюємо над тим, щоб покращити її, нещодавно організували систему оповіщення і реагування на потенційні надзвичайні випадки, — розповів менеджер Вінницької філії Суспільного Тарас Тарануха. —  Зустрічі з представниками ДСНС корисні для розуміння актуальних вимог і правил протипожежної безпеки».

«Ми провели зустріч з представниками добровільної пожежної охорони філії АТ НСТУ “Вінницька РД Вінтера”, обговорили зміни у Порядку функціонування протипожежних формувань а також запобігання виникненню пожеж та нещасних випадків. Визначили порядок підготовки та перепідготовки працівників добровільної пожежної охорони й порядок вжиття заходів адміністративного впливу працівниками ДПО за порушення правил пожежної безпеки», — зазначила фахівчиня відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області старша лейтенантка служби ЦЗ Ганна Цаль.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.