На UA: ВІННИЦЯ відбувся перший майстер-клас для представників громадських організацій

На UA: ВІННИЦЯ відбувся перший майстер-клас для представників громадських організацій

13 тра. 2019

7 травня телеоператори UA: ВІННИЦЯ розповіли про роботу з  відео представникам громадських організацій. До майстер-класу також долучились студенти  Вінницького національного медичного університету та волонтери з Австрії, Німеччини та Італії.

«Маючи запит від громадських організацій, ми почали серію майстер-класів по відеозйомках для початківців, — розповідає Віктор Мозалевський, продюсер UA: ВІННИЦЯ. —  Особливості роботи зі смартфоном, відеокамерою і фотоапаратом, побудова кадру, робота зі світлом — на цих зустрічах ми поєднаємо і теорію, і практику. Сьогодні багато інформації ми отримуємо з соціальних мереж. Для активних і небайдужих людей ці спільноти є платформами, де можна заявити про ініціативу, знайти однодумців, вплинути на соціально-значущі процеси.  А якісне відео і операторська майстерність сприяють широкому поширенню інформації».

Про складові якісного відеопродукту гостям розповіли керівник групи телеоператорів Володимир Черніков та його колега Валерій Черкашин.

Учасників майстер-класу найбільше зацікавили питання побудови кадру та роботи зі світлом.

Коли оператори, які проводили воркшоп, ділилися з нами порадами, що базувалися на їхньому досвіді, я намагалася не пропустити жодної з них, відчуваючи їх цінність. Я вдячна за таку співпрацю з професіоналами в сфері медіавиробництва, які з готовністю передають свої знання й навички. Чекаю з нетерпінням на наступні воркшопи”, — розказує Олександра Гончарук, учасниця майстер-класу.

“Центр розвитку Пангея Ультіма” та “Наше Поділля” цінують роль UA: ВІННИЦЯ на шляху нашого професійного розвитку, — додає Крістіна Кіцула, менеджер проектів у Пангеї Ультіма. — Перший воркшоп присвячений операторській майстерності пройшов успішно. Чекаємо на наступні.”

Наступний майстер-клас заплановано на 23 травня.  Зголоситись для участі можна за телефоном 0674455088.