UA:  ВІННИЦЯ підтримає Міжнародний музичний табір для дітей

UA: ВІННИЦЯ підтримає Міжнародний музичний табір для дітей

28 лют. 2019

З 24  по 29 березня у Вінниці працюватиме унікальний музичний табір для дітей від 11 до 16 років. Організатори «Благодійний фонд «Подільська громада» та благодійна організація «MUSIC CAMP INTERNATIONAL» уже втретє проводять таку освітньо-мистецьку акцію у Вінниці. Цього року медіапартнером події є UA: ВІННИЦЯ.

Всього за 5 днів діти навчаться грати на музичних інструментах та співатимуть п’ятьма мовами у хорі.   Констанція Фортунато (США), диригентка і педагогиня, починаючи з 2000 року провела в Україні та Румунії понад 150  таких музичних таборів для дітей. Педагоги працюють за методикою, що спрямовна на розвиток впевненості у своїх силах, за допомогою музики діти вивчають свої можливості. Робота  у музичних класах індивідуальна, а хоровий спів стає уроком масової комунікації, адже співочий колектив складається щонайменше з 200 дітей. «І не важливо звідки ти та якою мовою спілкуєшся — порозумітись можна через музику», — таким є головний меседж педагогів.  Віолончель, скрипку, гітару, орфф, хендчаймс, флейту та золоті дзвіночки діти вперше побачать на заняттях. І не тільки ознайомляться з історією походження цих музичних інструментів, а й вчитимуться на них грати.

Для участі у таборі музична освіта не потрібна. Треба тільки мати бажання спробувати себе  у новому занятті.

 

Активний тиждень у таборі завершиться концертом дітей-учасників у супроводі камерного оркестру. Виступ заплановано на 29 березня 2019 року з 17-00 до 18-00 год. у концертній залі ВДПУ ім. М. Коцюбинського.

 

Детальну інформацію про табір можна дізнатися тут https://gromada.vn.ua/