«Ростемо разом із нашими глядачами», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Ольга Ціпсанова

«Ростемо разом із нашими глядачами», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Ольга Ціпсанова

9 лип. 2021

15 липня міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відзначатиме першу річницю роботи  в ефірі. Про вінницькі цікавинки та історії успіху Україні розповідає ранкова команда UA: ВІННИЦЯ — журналістка Ольга Ціпсанова  та відеографиня Світлана Рогозіна

«Нам є чим вас здивувати і чим пригощати. Ми ділимось із усією Україною рецептами давньої подільської кухні, подорожуємо і відстежуємо найцікавіші практики регіону. Немає різниці чи то транспортні новинки, чи туристичні принади, чи буденні, але дуже корисні лайфхаки, — розповідає спецкореспондентка UA: ВІННИЦЯ Ольга Ціпсанова. — Люблю, коли у моїх героїв “горять очі” від того, що вони роблять. Хочу, щоб цей вогонь відчували й наші глядачі».

Більш як сто вінницьких відеоматеріалів побачили глядачі «Ранку на Суспільному». Кулінарна рубрика, «Батьківський чат», рубрика про садові рослини, подієві сюжети та включення наживо в ефір уже стали звичними. Команда охоче долучається і до всеукраїнських рубрик — ми подорожуємо з Суспільним, відкриватимемо секрети архітектурних пам’яток.

«Робота у великій команді — це відповідально і драйвово. Нас багато і кожен має свій “вогник”, ми все тягнемо в гніздо, у “Ранок на Суспільному”. Для нас нема кордонів і нема табу. Якщо тема цікавить аудиторію — беремось до роботи. І ростемо, разом з нашими глядачами», — каже Ольга Ціпсанова.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: ВІННИЦЯ та всіх регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

UA: ВІННИЦЯ та Українське радіо Вінниця разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та регіональними новинами Вінницької області можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Вінниця у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.